Ego Men`s Fashion Concept propune accesoriile spectaculoase pentru noul sezon!

01/09/2012

Urmand linia consacrata, si in sezonul toamna-iarna 2012/2013, Ego Men`s Fashion Concept surprinde prin accesorii cu personalitate, ancorate in trendurile marilor podiumuri internationale.
Butonii sau papionul sunt accesorii cu bogate referinte istorice, iar Ego Men`s Fashion Concept aduce in fiecare sezon propuneri revolutionare ale acestor elemente ce definesc dandy-ul contemporan.
Bratarile de piele sunt un accesoriu nou, care a nascut un adevarat trend in intreaga lume, indiferent de varsta, sex, stil personal sau statul social.

Creativitatea ingenioasa a lui Robert Tateossian, supranumit Regele Butonilor, impresioneaza si in acest sezon stabilind trendurile in domeniul butonilor si accesoriilor-bijuterie pentru barbati. “Un sezon definit de piese aventuroase, un sezon dominat de inovatie. Colectia primavara-vara 2012/2013 de la Tateossian isi propune sa scoata lumea butonilor din monotonie”, declara insusi Robert Tateossian.

Datorita succesului colectiei florale din sezonul trecut, o noua linie inspirata de natura a fost adaugata in acest sezon. Elegante si exotice, modelele reprezinta pietre semipretioase (quartz, agate, dumortierite) sculptate in forma de floare si montate in argint.
Tateossian a gasit lemnului de abanos o noua intrebuintare, conspirand la crearea unui look contemporan si curat. Abanosul, taiat in forma de cub, gazduieste pietre semipretioase incadrate de o rama de argint.
Colectia Rolling Stone, interactiva si amuzanta, contine cristale Swarovski albe, albastre, rosii sau violet, ce se rotesc in jurul axului metalic.

Un accesoriu spectaculos si neasteptat este papionul ceramic creat de 3 tineri italieni sub brandul COR SINE LABE DOLI.
Cor Sine Labe Doli s-a nascut din dorinta unei tinere generatii de designeri de a da o noua interpretare elegantei clasice made in Italy. Acestia au oferit unuia dintre cele mai importante accesorii masculine, papionul, o noua viata, noi forme si un nou target. Rezultatul este mai degraba un amuzant scurt-circuit al conventionalului.

Cor Sine Labe Doli imbina insipiratia si artizanatul pentru a da viata unui nou accesoriu fara precedent, insa cu un trecut bogat.
Simpaticele accesorii ce sunt prezente in exclusivitate pentru Romania in boutique-ul multibrand Ego Men`s Fashion Concept sunt disponibile in diferite forme si culori sau texturi, in combinatie cu matase sau integral ceramice.