Dr. Andrei Martin, alături de echipa de medici și terapeuți pe care o conduce, lansează campania Estetică 2.0.

25/07/2018

Dr. Andrei Martin, chirurg plastician și director medical al Clinicii Medispa, alături de echipa de medici și terapeuți pe care o conduce, lansează campania Estetică 2.0. #NewBeautyEra.

Estetică 2.0 este o campanie de informare și educare a publicului din Romania, cu privire la cele mai eficiente și sigure practici din domeniul esteticii chirurgicale și nechirurgicale și la noile standarde de frumusețe promovate deja la nivel internațional.

Mesajul pe care Dr. Andrei Martin și-a dorit să îl transmită încă din 2005 când a inaugurat la Cluj-Napoca primul medical spa din România, a fost că actul medical în domeniul esteticii trebuie să fie individualizat în funcție de tipologia și nevoile fiecărui pacient în parte. Termenul “medical” se referă la știință, inovație și, mai ales la siguranță. Într-un medical spa, se impune o abordare complexă a serviciilor care să ajute clientii nu numai să arate bine, dar și să se simtă în cea mai bună formă fizică și psihică, în deplină siguranță, rezultatul fiind o stare de bine, de mulțumire și încredere în sine.

“În contextul mediatizării excesive a unor intervenții estetice eșuate, percepția publică asupra acestui domeniu este astăzi afectată, iar ceea ce ne dorim să transmitem prin campania Estetică 2.0 este faptul că orice procedură trebuie efectuată la cele mai înalte standarde de performanță și respectând cu strictețe protocolul medical atât înainte, în timpul cât și postoperator. De asemenea, #NewBeautyEra este definită de naturalețe și de forme adaptate conformației native” spune Dr. Andrei Martin

Coordonatele principale ale #NewBeautyEra promovate prin campania Estetică2.0 sunt:

  • Tendințele internaționale modifică standardele de frumusețe spre forme cât mai naturale
  • Recomandarea medicului primează în fața informațiilor culese din surse neavizate
  • Nici un obiectiv de înfrumusețare nu ar trebui să surclaseze menținerea sănătății
  • Indiferent de entuziasmul datorat de succesul intervențiilor, îngrijirea postoperatorie recomandată de medic este obligatorie
  • Operațiile reparatorii sunt posibile însă recomandabil este să nu se ajungă aici. Nu toate erorile pot fi corectate
  • Un preț mic nu ar trebui să influențeze decizia de a alege o intervenție estetică

Odată cu lansarea Estetică 2.0, rețeaua Clinica Medispa este completată de inaugurarea centrului din București, pe Str. Emanoil Porumbaru, nr. 25A. Acesta este dotat cu aparatură estetică de ultimă generație precum laserul Alexandrite GentleMax Pro. Clinica Medispa ofera tratamente unice în România, așa cum este Ultherapy, o metodă de lifting facial prin ultrasunete microfocusate folosită cu succes de celebrități precum Courteney Cox.